Kan Gud bruke meg?

Kan Gud bruke meg?

Gjennom tiden i Indonesia har jeg merket at Gud har brukt det lille jeg kommer med til noe større.

ungGlobal

For meg har spørsmålet om å gå alltid vært litt for stort. Jeg har alltid tenkt at for å bil utsending må man være veldig utadvendt, teolog, sykepleier eller lærer.

Ofte har jeg tatt meg selv i å tenke at Gud ikke kan bruke lille meg. Der tar jeg kraftig feil.

Nødt til å tenke kreativt

Jeg går for tiden på linja ungGlobal Indonesia på Bibelskolen Fjellhaug. Her har jeg fått erfare hvor mangfoldig misjonsarbeid kan være, for i Indonesia er det faktisk ulovlig å drive misjon.

Noen deler av Indonesia er mer sensitivt enn andre, og utsendingene her har vært nødt til å tenke kreativt for å nå ut til mennesker der.

Vi har fått bli kjent med et ektepar der én er utdannet innenfor helse og den andre ikke er ferdig utdannet.

Likevel får de drive et hotell, hvor relasjonsbygging er i fokus. Vi har til og med fått være med utsendinger som driver med «jungel-tracking».

Dette bruker de som misjonsarena for å nå de som deltar på turen, men også de som bor langt inni jungelen vekk fra alt og alle.

For noen kule måter å drive misjon på!

Fruktene av misjonsarbeid

ungGlobal-elevene på Bibelskolen Fjellhaug sammen med indonesiske barn.

Det kan ofte være vanskelig å se fruktene av misjonsarbeid, spesielt i sensitive områder.

Jeg har ofte kjent på at jeg burde sagt mer eller gjort mer. Jeg har rett og slett følt at jeg har feilet Gud.

Det er da viktig å huske på at Gud likevel bruker oss i sitt arbeid. Jeg er langt fra teolog, men gjennom tiden i Indonesia har jeg merket at Gud har brukt det lille jeg kommer med til noe større.

Gud bruker alle slags mennesker, i alle yrker og på alle steder. Ikke alle utsendinger er like utadvendte og langt fra alle er utdannet teologer.

Utsendingsarbeid kan være så mangt.

Hvis du vil gå, kan Gud garantert bruke deg. Han tar i bruk alle personligheter og evner. Hvis man holder seg nær til Gud, kan han gjøre store ting gjennom akkurat deg!

ungGlobal