8 grunner til å glede seg til 2018

8 grunner til å glede seg til 2018

Tips & Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

Et nytt år ligger foran oss, et år med mye å se frem til, mye å glede seg til. Her er noen grunner til at du virkelig burde glede deg til 2018.

1 – Ny kalender

Det er noe forfriskende med å starte på et helt nytt år. Et nytt semester og en ny start. Hele året ligger foran, med muligheter og ledige dager. Kanskje er du en av dem som kjøper nye skrivebøker til fagene på skolen, eller en helt ny kalender? Blanke ark gir en kreativitetsboost og optimisme for det som måtte komme i det nye året.

2 – Massevis av inneklemte dager

I 2018 vil det bli maks uttelling med inneklemte dager. For deg som går på skolen vil dette bety mange langhelger i april og mai. Det er digg det!

3 – Rødhårede emojis

Ryktene sier at det til sommeren endelig kommer emojis til smarttelefoner som har rødt hår. Egentlig lurer jeg vel mest på hvorfor det ikke har kommet allerede. På tide, altså.

4 – Nye filmer, serier, bøker og musikk

Vi har mange spennende filmer og nye sesonger av serier i vente det neste året. «De utrolige 2» og en ny film om «Avengers» er noen av høydepunktene for min del. Det kommer også alltid ut massevis av ny musikk og litteratur. 2018 byr på kulturelle godbiter for en hver smak.

5 – OL & VM

I vinter er det OL, til sommeren er det VM i fotball. Idrettsåret 2018 blir fantastisk. Mesterskap på mesterskap, vi får satse på mange medaljer til Norge. I vintersporten i hvert fall. Gode idrettsøyeblikk får vi uansett.

6 – UL

Når vi først nevner akronymene, kan vi ikke utelate UL! Det blir årets absolutte høydepunkt! Gleder du deg eller?

7 – Frontline

Til høsten er det igjen klart for Frontline, nasjonal misjonskonferanse for ungdom. Det blir utfordrende og inspirerende. Jeg må innrømme at jeg nesten ble starstruck når jeg fikk høre hvem som kommer, stay tuned for mer informasjon ut over året.

8 – Ferier

Synes du juleferien har vært litt kort kan du alltid glede deg til feriene vi har i vente i 2018. De samme som alltid. Påskeferie og feiring, Sommerferie og chill, og ikke minst – en ny juleferie!

 

Tips & Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.