Rapport fra en helomvending

Rapport fra en helomvending

En ateistisk psykiater møter den åndelige virkelighet.

Lest

Tove Dahl
Rapport fra en helomvending
122 sider
Lunde Forlag, 2011

«En ateistisk psykiater møter den åndelige virkelighet»lyder underoverskriften, og det er nettopp det boken handler om. En ateist som opplever noe hun ikke kan forklare. En hendelse som skulle forandre livet hennes.

Denne boken er forfatterens eget vitnesbyrd. I løpet av boken blir spørsmålet «Finnes Gud?»til «Jesus, det eneste«. Ja, vi snakker virkelig om en helomvending!

Dette vitnesbyrdet viser hvilke virkninger som kan komme av bønnene vi ber

Det er nettopp  det som er så herlig med denne boken. Historien er så ærlig, og forfatteren gjør det enkelt å forstå hvorfor hun tenkte som hun tenkte i forhold til det med tro og sånt. Særlig i forhold til kristendommen. Det var så mange ting som holdt henne tilbake, og når alt kom til alt, var å ta i mot noe hun måtte velge.

Ved å lese denne boken, skjønner jeg dermed mer av hvordan mange ateister kanskje kan tenke i forhold til det å tro på Jesus. En annen side av dette vitnesbyrdet, er at det også viser hvilke virkninger som kan komme av bønnene vi ber, selv kanskje uten at vi får vite om det selv. Så enda en ting vi lærer ut av denne historien, er at det alltid er verdt å be for noen. Uansett hva man måtte tenke om personen det gjelder.

For en historie. For et bønnesvar. Og for en fantastisk Gud. Wow.

Som nevnt; denne  damen vi får høre om, var ateist. Det syns jeg sier litt om hva som er mulig for Gud.

Boken kan oppsummeres i noen enkle setninger: «For en historie. For et bønnesvar. Og for en fantastisk Gud. Wow.» Lurer du på hva jeg mener med dette? Les boka du også, da vel, så skjønner du det. Det er absolutt verdt det, hver eneste side av de 122 sidene den består av. Ikke noe annet å si til slutt enn at denne boken er å anbefale!

Les mer om boka hos Lunde Forlag, eller les et utdrag av den her.

________________________________________________________________