Guide til UL 2015

Guide til UL 2015

Hvis du møter en bjørn, hva gjør du egentlig? Spiller død? Angriper? Graver hodet ned i jorda? Kunnskap som dette kan redde livet ditt. Ha denne oversikten med deg overalt, så er sjansene store for å overleve.

Tips & Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

HVA GJØR DU I MØTE MED…

1. … EN ALTFOR FULL FELLESREISEBUSS TIL UL?

Du finner en seteflik klemt mellom to fjellsekker og en gigantisk trillekoffert, og oppdager at du har fått plass ved siden av verdens hyggeligste person – og vips – gratulerer med bestevenn på UL, frem- tidig ektefelle og forelder til dine barn.

2. … EN TOM MELKEKARTONG I CAMPINGVOGNKJØLESKAPET?

Du blir først rystet og frustrert over livet, før du innser at situasjonen kan brukes til noe langt mer positivt – du står jo faktisk med hovedingrediensen til ny sparebøsse/ fuglekasse/miniatyrdukkehus i hånden.

3. … EN TOM PARKERINGSPLASS PÅ KONGEPARKEN PÅ ÅLGÅRD?

Du er på feil sted!!!

4. … EN TOM DORULL PÅ FELLESTOALETTET?

Alternativ A: Du får panikk, trekker på deg buksene og prøver å holde deg på armlengdes avstand fra andre festival- deltakere resten av dagen.
Alternativ B: Du spør personene på nabotoalettene om du kan få låne festi- valarmbåndene deres, og bruker disse til å veve et originalt (men ganske mykt) stykke dopapir.
Alternativ C: Du spør naboen om å sende over (eller under) litt dopapir, og det hele ender med at dere får en interessant samtale om gårsdagens bibeltime, og blir enige om å sitte sammen på avslutnings- showet.

5. … EN OVERENTUSIASTISK ROGALENDING?

Trekker øreklokkene nonchalant opp fra baklomma, setter dem på hodet, og venter til det har gått over.

 

6. … EN ALTFOR LANG TELEFON- SAMTALE MED MAMMA, NÅR DU EGENTLIG VIL SE BIBELTIMEN LIVE
PÅ NETTET?

Prøver å avslutte opptil flere ganger, før du innser at slaget er tapt, og ved hjelp av Google Translate øver deg på å svare “Ja, mm…” på fjorten nye, eksotiske misjons- språk. Du gikk kanskje glipp av talen, men du er fremdeles bedre rustet for misjons- marken enn da du startet.

7. …”ÅRETS SELGER” PÅ VÅRT LAND-STANDEN?

Går tilbake til punkt 5, og benytter deg av samme metode. Hvis du etter en tid innser at det ikke har gått over – forlat området eller verv en venn.

8. … EN SIBIRSK TIGER?

Gi beskjed i infoskranken.

9. … ET TELT SOM ER BLITT ET DRIVHUS PÅ GRUNN AV TROPISK SOMMER PÅ RANDABERG?

Du benytter anledningen til å dyrke to- matene du alltid drømte om, før du lufter godt ut på avslutningslørdagen.

10. … EN BJØRN

En sibirsk tiger OG en bjørn? Ring alle nødetater.

11. … DET BESTE UL NOENSINNE?

Reiser glad og fornøyd hjem etter endt festival, mens du i ditt hjerte vet at du kommer til å invitere med deg alle ven- nene dine, og reise tilbake på UL i 2016.

Tips & Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.