Følg meg!

Følg meg!

I andaktsboka "Følg meg" blir vi bedre kjent med personer som fulgte Gud.

Anbefalt er spalten hvor iTroleserne får tipse hverandre om noe som har gjort inntrykk. Og for øyeblikket er det andaktsbøker som står i fokus på iTro.

Har du noe du brenner etter å anbefale for andre? Send gjerne en mail til itro@nlm.no.

Jesus sier:”Kom, følg meg, så skal jeg gjøre dere til menneskefiskere!”Matt 4,19

I Bibelen møter vi mange personar som ønska å følge Jesus. I denne andaktsboka –Følg meg!, skrevet av Halvard Myhren, blir vi hver dag bedre kjent med personer i Det nye- og Det gamle testamentet. Og vi får et innblikk i hvordan Gud tar seg av den enkelte i tro og tvil, håp og frykt, og i kjærlighet og hat. Dette kobler Myhren til vår hverdag som kristne, og hva det kan ha å si for ditt og mitt liv i dag. Selv om andaktsboka kom ut i 1994, er det absolutt aktuelle synspunkt som gjelder for 2011. Bibelen går nemlig aldri ut på dato!

Følg meg!er andaktsboka for deg som søker oppmuntring og bibelkunnskap, trøst fra Gud og ledelse på livsveien. Dette er Halvard Myhren sine egne ord om andaktsboka han har skrevet.

Selv har jeg brukt denne andaktsboka mye, og syns det er spennende å ”møte” på personer i Bibelen som jeg ikke har hatt kjennskap til tidligere. Dette gjør meg mer nysgjerrig på Guds ord, og hva han vil si til oss gjennom Bibelen og gjennom personene vi møter.

Boka kan kjøpes her

Ill.foto: ZedZappå flickr

___________