5 tips til morsdagen

5 tips til morsdagen

Hva kan man gjøre på morsdagen?

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Du har sikkert opplevd at morsdagen kan komme litt brått på, og så rekker du ikke gjøre annet enn å si «gratulerer med morsdagen!».

I år har du mulighet til å endre på det mønsteret. Her kommer noen tips til noe du kan gjøre for å hedre din mor på morsdagen.

1. Lag middag

Mange mødre har for vane å lage mat i hjemmet, men på morsdagen kan du ta over kontrollen. Gi moren din litt tid til å gjøre det hun vil, mens du tilbereder et godt måltid.

2. Vask huset

Det er mye som skal gjøres i et hus for at alt skal være på stell, men det er det fort gjort å glemme bort for oss unge. Derfor kan du ta ansvaret for å vaske og støvsuge huset. Etter vaskingen har du forhåpentligvis fornøyde foreldre, i tillegg til økt kunnskap om hvor mye jobb det er å stelle hjemme.

3. Vask bilen

Biler blir fortere skitne enn man skulle tro. Om du har lappen, låner du kanskje din mors bil i ny og ne. Uansett har du nok blitt kjørt mange steder oppigjennom årene. Du kan gi en takk gjennom å gi den en god vask.

(Siden morsdagen er på hviledagen i uka, er det lurt å gjøre dette dagen før eller etter.)

4. Ring mamma

Om du bor langt unna moren din, har du tidenes mulighet til å ringe hjem og høre hvordan det står til der. Sett av nok tid, slik at det ikke blir stress.

5. Gjør noe dere begge liker

Tid sammen er tid vel brukt. I en travel hverdag er det ikke alltid det er så lett å prioritere tid med familien. På morsdagen kan dere gjøre noe sammen, enten det er å se på en serie eller film dere liker, eller kanskje gå en tur sammen.

Lykke til med gjennomføringen!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.