Fem gode tips til hvordan du skaffer deg venner på et nytt og ukjent sted

Fem gode tips til hvordan du skaffer deg venner på et nytt og ukjent sted

Lyst på nye venner, men vet ikke helt hvordan du skal gå fram? Slapp helt av, iTro er her for deg.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

I disse dager er det mange av oss som begynner på skole, studier eller i ny jobb. For noen betyr dette at man vinker farvel til de trygge rammene man har hatt hjemme. Nå skal man ut i den store verden, treffe nye mennesker og forhåpentligvis skaffe seg venner for livet.

Fem gode tips

Det å skaffe seg venner kan være vanskelig. Derfor har iTro utarbeidet fem tips som sannsynligvis vil føre til at du blir den personen som de aller fleste har lyst til å bli venn med.

1. Er det noe liv her?

Du roper «Eeeer det noe liv, her?» hver gang du entrer et nytt rom. Dette skaper som regel god stemning, og dersom det mot formodning ikke skulle gjøre det, vet du at disse folka ikke er noe å spare på. Da er det bare å forflytte seg videre til andre vennegjenger og til andre mennesker.

2. Alle liker en besserwisser

Det sies at ingen liker en besserwisser. Dette er feil, øs ut av kunnskapen din. Finn gjerne på ting som går i mot det en annen sier, det er ikke så viktig om det er sant eller ikke. Det viktigste er at du virker intellektuell, det er ikke så nøye om du faktisk er det.

3. Snøft høyt

Snøft høyt hver gang noen kommer med et forslag til noe dere kan finne på. Da blir du sett på som lederen i kompis- eller venninneflokken, og alle kommer til å digge deg – og følge etter deg. 

4. Arranger egne happenings

I stedet for å bli med på sosiale ting som skjer den første uka på skolen så arrangerer du dine egne happenings til samme klokkeslett. Dette viser at du er en person som tar styringa, at det er du som bestemmer over hva man skal delta på og ikke. Dette gjør deg til en svært attraktiv venn. 

5. Snakk om deg selv i 3.person

Når du forteller om noe du har gjort bør du bare referere til deg selv i tredje person. Det gjør at du virker særdeles mystisk – og alle har jo lyst til å bli bedre kjent med mystiske mennesker.

Men helt seriøst. Det finnes ikke noen oppskrift på hvordan man skaffer seg venner. Men iTro har skrevet flere saker tidligere om dette som kan være til hjelp. Du kan for eksempel lese denne  eller denne saken.

Lykke til med studie-, jobb- eller skolestart!

unsplash-logoNeONBRAND" target="_blank">
Unsplash

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.