7 geniale metoder for å få din utkårede til å be deg ut på Valentines Day

7 geniale metoder for å få din utkårede til å be deg ut på Valentines Day

I fjor funka det kanskje ikke så godt å be noen ut på date, så nå gjelder det heller å få noen til å be deg på en Valentines-date.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

 

Har du – som oss – tidligere prøvd å be ut noen på date til Valentines Day? Da har du sikkert – som oss – erfart at det funka dårlig.

Så hva gjør man da? Gir opp? Selvsagt ikke. Verken vi eller du er typen som gir opp!

Det gjelder bare å tenke litt nytt og alternativt. Og siden det har funka dårlig når vi har prøvd å be ut noen selv, må løsningen selvfølgelig være å superkompensere – altså gjøre det stikk motsatte.

Det betyr at du ikke selv tar initiativet til å be noen på date, men du får heller ham eller henne til å be deg ut. På en eller annen måte.

Så selv om det bare er fire dager igjen til den store dagen, har vi troa på at vi alle kan bli bedt med på en date innen da, dersom vi bruker en av disse metodene:

1 Rykte-metoden

Denne metoden er like enkel som den er genial. Du setter ut et rykte om at din utkårede har bedt deg ut, og venter mens ryktet sprer seg. Når du vet at ryktet har nådd frem til din utkårede, kan det geniale ved denne metoden spilles ut. Det gjøres ved at du oppsøker din utkårede, og forholder deg til ryktet som om det er sant.

Du: Gleder meg til Valentines! Så gøy at du ville be meg ut på date!
Din utkårede: Jeg vet ikke helt om…
Du (avbryter): Hele skolen vet jo at du har bedt meg ut!
Din utkårede: Ja, da er det vel ikke noe å gjøre med det.
Du: Nei, så det er bare å begynne å glede seg! Plukker du meg opp kl 19, da?
Din utkårede: Ja…
Du: Og ikke glem blomstene. Ryktene sier jo at du skal gi meg tidenes bukett!

Og vips, så venter tidenes Valentines-date!

2 Champions League-metoden

Siden du er god på research, vet du at det spilles to Champions League-kamper på Valentines Day (FC Porto – Liverpool og Real Madrid – Paris Saint-Germain).

Hvis din utkårede heier på et av disse lagene, kan du hinte til at du også heier på dette laget, og gjerne skulle sett kampen på onsdag, men at du dessverre ikke har kanalen som viser den…

Og har din utkårede littwegrann anstendighet,  er veien kort til at du blir bedt på en slags fotballdate.

Spør gjerne om det er flere som kommer, slik at du eventuelt kan sende dem en melding om å holde seg unna. Det blir kanskje en litt alternativ Valentines-date, men kjenner vi deg rett, klarer du helt sikkert å snu det til din fordel.

3 Øve-metoden

Oppsøk din utkårede, og si at du trenger litt hjelp. Du vet nemlig ikke helt hvordan man ber ut folk til Valentines, og lurer på om din utkårede kan vise hvordan han/hun ville formulert seg.

Når han/hun har fortalt hvordan man kan spørre, skynder du deg å svare ”JA!”. Når din utkårede lurer på hva det er du sier ja til, kan du si at du svarte ja da han/hun spurte deg ut på date.

Hvis din utkårede prøver å vri seg unna, og si at det ikke var det han/hun mente, kan du vise til at ifølge Norges lover (som du tilfeldigvis har med deg) er en muntlig avtale bindende, slik at han/hun ikke kan trekke seg nå, uten å bli litt kriminell.

Er det «tilfeldigvis» andre til stede, kan du nevne for din utkårede at de antagelig vil bli kalt inn som vitner i en eventuell rettssak – en rettssak som din utkårede dermed helt sikkert kommer til å tape. Han/hun vil dermed ikke ha noe valg, og du kan begynne å glede deg til en hyggelig date på Valentines.

4 Pinlig stillhet-metoden

Vi har alle opplevd pinlig stillhet, og det kan være veldig ubehagelig. Men det ubehagelige kan faktisk av og til være din beste hjelper! Bare se her:

Du: Visste du at det er ingen som har bedt meg ut på date på Valentines Day?
(Hold øyekontakten)
Din fremtidige date: (Vet ikke hva man svarer til sånt, og sier derfor ingenting)
Du: (Holder fortsatt øyekontakten, og sier heller ingenting)
Din fremtidige date: (Begynner å bli ukomfortabel, men sier fortsatt ingenting)
Du: (Beholder fortsatt øyekontakten, og begynner å stirre enda hardere, samtidig som du nikker litt forsiktig med hodet, for å vise at du venter på at din fremtidige date skal si noe).
Din fremtidige date: (Innser at det er han/hun som må si noe, og sier det eneste han/hun kommer på som kan drepe denne pinlige stillheten): Jeg kan sikkert gå ut med deg jeg?
Du: (Du kan slutte å stirre nå, for slaget er vunnet): Flott! Du kan plukke meg opp kl 19! Ha på deg noe fint!

PS: Siden utholdenhet i pinlig stillhet er en øvingssak, anbefaler vi deg å øve deg på slike situasjoner på forhånd. Skap øyekontakt med folk du treffer, og hold den uten å si noe, og vent på at de gir seg. Til å begynne med er det ubehagelig, men med litt trening kan du holde noens blikk i flere minutter uten at det blir pinlig. Hvert fall ikke for deg.

5 Vær din egen Kirsten Giftekniv-metoden

Ring moren din, som kjenner moren til din utkårede, og be moren din si til moren til din utkårede at din utkårede bør be deg ut på en date på Valentines. Moren til din utkårede vil deretter ta kontakt med din utkårede, og anbefale at han/hun ber deg på en date på Valentines Day.

Og siden din utkårede er av typen som tar sine foreldres råd på alvor, kommer han/hun til  å be deg på date på Valentines Day, uten å ha noen som helst anelse at det er du som har satt det hele i gang.

6 Mumle-metoden

Denne metoden handler om at du snakker så utydelig, at når din utkårede sier noe, får du ham/henne til å tro at han/hun har bedt deg ut på date på Valentines Day.

Omtrent slik kan samtalen se ut:

Du (Mumler): Hmftprtkkpttfrtsk…
Din fremtidige date: Hæ?
Du (Mumler fortsatt): Ftkprstmftkkrts…
Din fremtidige date: Hva sier du?
Du (Mumler fortsatt, men avslutter med et spørsmål): Tpskftrmttskltrpt? Ikke sant?
Din fremtidige date (som gir opp å forstå, og bare svarer det han tror er riktig svar): Eh, ja…?
Du (mumler ikke lenger): Så gøy da! Flott, da kan du jo plukke meg opp kl 19 på Valentines. Trodde aldri du skulle spørre meg ut! Men dette blir hyggelig!
Din fremtidige date (forstår ikke helt hva som har skjedd, men har skjønt at det ikke er noen vei ut): Eh, ja…
Du: Så klokka 19 på onsdag da?
Din fremtidige date: Ja… Klokka 19 ja…

Det viktigste er ikke om din utkårede faktisk hadde lyst til å be deg ut, men at du nå har en date på Valentines. Og da kan alt skje videre!

7 Ingen vil være en løk-metoden

Fortell din utkårede at du synes han/hun er en skikkelig løk, hvis han/hun ikke ber deg på en date på Valentines Day. Og siden ingen vil være en skikkelig løk, kommer han/hun til å be deg ut på Valentines Day.

Dermed får ham bevist for seg selv og omverdenen at han ikke er en skikkelig løk, og du har på din side skaffet deg en date til Valentines. Både effektivt og elegant.

PS: Vi har blitt bedt om å nevne at disse tipsene er skrevet av to single personer, uten særlig Valentines-erfaringer å vise til.

Men vi er likevel veldig overbevist om at disse tipsene kan gi både oss selv og deg suksess i år – om de følges til punkt og prikke!

Så med dette ønsker vi både deg og hverandre lykke til.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.