Guds ord gir liv

Guds ord gir liv

Etter flere års vennskap med Gud er jeg et levende vitne til, at de ord som Gud gir til meg, gir meg liv.

Mitt vitnesbyrd

Mitt vitnesbyrd er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Har du et vitnesbyrd du vil dele med andre? Ta gjerne kontakt påiTro@nlm.no.

Guds ord finner jeg i Bibelen. Det er enkelt å ta det for gitt at jeg har en bibel. I virkeligheten er det Guds kjærlighet til meg og til deg, som er grunnen til at vi har en bibel. Han ønsker så inderlig at vi skal kunne vite om ham. Vite hva slags far vi har, kjenne ham og ta imot livet. Det i seg selv sier en hel del om Guds interesse for meg.

Stick close to God’s words

For et par  dager siden gikk jeg over Youngstorget, i Oslo. Der ble jeg stoppet av en ung mann fra Ghana. Vi pratet en stund. Etterhvert kom det frem at vi begge var troende. Det var et spesielt fint møte. Noen ord husker jeg ekstra godt: «Stick close to God’s words», sa han. Så skiltes vi.

Mange flere enn meg er et vitne til at Guds ord gir liv. Forfatteren av salme 119 henvender seg til Gud og sier: «Husk ditt ord til din tjener. Gjennom det har du gitt meg håp. Det er min trøst i nøden at ditt ord gir meg liv». Salme 119:49-50.

Min erfaring med  å bruke tid med Guds ord er at jeg gang på gang opplever det slik som Mosaic synger om i sangen sin «Be Like You»:

«Jo lengre jeg sitter ved dine føtter, Jesus. Jo mere jeg lytter til din stemme, jo mer jeg ser på deg – desto mer desperat blir jeg, etter å ligne deg.»

Foto: Privat