Gud er der alltid, uansett!

Gud er der alltid, uansett!

Jeg fikk komme tilbake til Gud med hele meg etter mye motgang og tvil. Og jeg ble tatt imot med åpne armer.

Mitt vitnesbyrd

«Mitt vitnesbyrd» er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Jeg hadde en ganske grei oppvekst hjemme i hjembygda mi. I et kristent miljø, jeg trodde på Gud, og var en kristen.

Men etter at jeg hadde gått 12 år på skole, der jeg hver eneste dag opplevde utestenging, uthenging og mobbing, hadde jeg ingen tro på meg selv som person og menneske. Da jeg flyttet hjem og begynte som lærling, kjente jeg på en ensomhet og følte at jeg var alene i verden.

Fullstendig ro

Ingen så meg eller brydde seg om meg, og tankene kom om at folk merker nok ikke om jeg ikke finnes lenger. Mens jeg bodde hjemme begynte denne tanken å ta mer og mer plass i hodet mitt.

En kveld før jeg tenkte å avslutte det hele, var jeg på et møte hjemme. Den kvelden, etter møtet, fikk jeg ikke ro i kroppen, og dette resulterte i at jeg gikk ned på kne ved sengen og foldet hendene mine.

Jeg ba stille til Gud; «Gud, viss du bryr deg, frels meg, og ta meg tilbake». Med det samme, var det nesten som det smalt.

Jeg falt i bakken og fikk følelsen av at det var to som dro i meg. At de dro meg til hver sin side. Det hele endte med at jeg fikk en fullstendig ro. Jeg følte virkelig at djevelen prøvde å dra i meg, men at Gud vant.

Tilbake til Gud

I Bibelen kan vi lese en historie om en far og en sønn. Sønnen får alt av sin far, men så forlater han sin far og sløser bort alt sammen. En dag, da alt er borte, finner han ut at han vil vende hjem til sin far. Om det så bare blir som en tjenestegutt, og ikke sønn. Men når han kommer hjem til sin far blir han møtt med åpne armer, og kledd opp i de flotteste klær, og det blir stor jubel og fest for sønnen som er kommet hjem.

Jeg føler at mitt liv har vært på samme måte. Jeg fikk komme tilbake til Gud med hele meg etter mye motgang og tvil. Og jeg ble tatt imot med åpne armer.

Gud godtok meg som den jeg var, og kledde meg opp «i de flotteste klær».

Nå har jeg full tiltro til Gud som Herre, og han har hørt alle mine bønner. Jeg ba til Gud om å få meg ei kone, og jeg fikk ei fantastisk kone. Jeg ba til Gud om at han måtte gi oss ett barn, og vi fikk den flotteste sønnen. Jeg ba til Gud om å få en trygg og sikker jobb, og det fikk jeg.

Jeg har opplevd gang på gang at om man har tro på at Gud er der, så er han der. Han er der alltid, uansett! Legg alt fram for Gud, så skal det gå deg godt!

Mitt vitnesbyrd

«Mitt vitnesbyrd» er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.