Frihetsfølelse

Frihetsfølelse

iTros lesere føler seg mest fri når...

Når føler du deg mest fri? Når kjenner du at skuldrene senker seg, pusten går lettere, livet er godt og bekymringene kan bare seile sin egen sjø for en stakket stund?

«Det sitrer og prikker litt i huden av pur lykke»

Det er lite som er bedre enn å virkelig kjenne seg fri. Når du er ferdig med et stort prosjekt, eller har flere helt blanke dager i avtaleboka, for eksempel. Når eksamen er over. Når en floke plutselig løser seg helt opp. Det er noe eget ved det. Det sitrer og prikker litt i huden av pur lykke, du vet ikke helt hvordan du skal oppføre deg eller reagere, og kanskje gjør du ingenting, for du kan jo gjøre hva som helst.

Vi i iTro lurte litt på når leserne våre følte seg mest fri. Og fordi vi er så heldige å ha over 1300 tilhengere på Facebook-siden vår, tok vi oss den frihet å spørre noen tilfeldig utvalgte av dem (føl deg fri til å fortelle flere av vennene dine om oss, forresten, eller å foreslå for dem at de kan bli tilhengerne våre på Facebook). Så her kommer svarene deres, fritt gjengitt (neida, det er helt direkte sitater.fri føler vi oss ikke, tross alt):

– Når føler du deg mest fri?

Sindre Nevland:

– Jeg føler meg mest fri når jeg sitter på et fjell og ser utover havet, uten lyder av motorer av noe slag.

Sandra Thunes Solemdal:

– Jeg føler meg mest fri om sommeren, når jeg kan gjøre hva jeg vil uten å tenke på skole. Det er en fantastisk følelse når du kan gjøre hva du vil, solen skinner og jeg kan henge med venner, reise på sommerleirer og på UL! Da føler jeg meg FRI! :)

«Hvis jeg kan løpe oppover et fjell…»

Emil André Erstad:

– Jeg føler meg mest fri når jeg er alene eller sammen med noen ute i Guds frie natur. Spesielt fri føler jeg meg hvis jeg kan løpe oppover et fjell, svette og kjenne pulsen slå. Da føler jeg at jeg tilber Gud, ved å oppleve og være en del av Hans skaperverk.

Silje Amland:

– Jeg føler meg mest fri etter at jeg har krysset ut siste gjøremål på lista. Da er jeg ikke lenger bundet til ting jeg må ha gjort, men jeg kan gjøre akkurat det som faller meg inn der og da. Det er en god frihetsfølelse:)

Når følerdudeg mest fri? Fortell oss det i forumet!

Foto:nixter på Flickr.com/ Facebook.com

 

nbsp;

Tema

Temaet for iTro denne måneden er Frihet.

I løpet av måneden kommer det flere saker om frihet.