Er det rett det vi gjør?

Er det rett det vi gjør?

Let’s giv’em Heaven!

Mitt vitnesbyrd

Mitt vitnesbyrd er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Har du et vitnesbyrd du vil dele med andre? Ta gjerne kontakt påiTro@nlm.no.

«Det er ikke rett det vi gjør. Dette er dagen da vi kan bringe et godt budskap. Tier vi stille og venter til morgenen gryr, så faller det skyld på oss.»

Jeg husker første gang jeg la merke til historien om de fire spedalske i 2. Kongebok 7:3-9. Den gjorde inntrykk, for er det rett det vi gjør?

Kan jeg fortelle andre om Jesus?

Vi hører en  del om misjon – «Verden for Kristus»! Men kan jeg fortelle andre om Jesus? Er ikke det for… andre?

Jeg hørte mye  på Wretched Radio, en podcast hvor de hver onsdag var ute og vitnet. Jeg ble inspirert og oppdaget jeg kunne gjøre det samme, ønsket å gjøre det og har gjort hver mandag i tre år. Men hvordan forteller man andre om Jesus, livets to utganger, Himmel og Helvete?

Et spørsmål jeg  har stilt til fremmede på gaten er: «Bryr det deg?» Vi har gått gjennom de ti bud og personen sier seg skyldig med destinasjon Helvete, men bryr det dem? Svaret er ofte nei.

Bryr det meg at de som ikke har hørt om Jesus går fortapt?

Jeg har i  senere tid spurt meg selv: Bryr det meg om jeg skulle gå fortapt? Hva med misjonsbefalingen? Bryr det meg at de som ikke har hørt om Jesus går fortapt? Hva svarer vi?

Er det rett  det vi gjør? Har vi et avgjørende godt budskap å bringe? Ti av ti mennesker dør, vil vi spille rulett mot vår venn som ikke kjenner Jesus ved å utsette å dele budskapet med ham, en dag, en måned eller ett år? Bryr det oss? Let’s giv’em Heaven!

Foto: Leonard Bentley @ flickr