Hva vil Gud jeg skal gjøre?

Hva vil Gud jeg skal gjøre?

Gud kan bruke deg der du er.

Dagens andakt 

Dagens bibelvers  

Martin Rødland Haga (17) fra Grimstad:

Med hjertet tror vi så vi blir rettferdige for Gud, med munnen bekjenner vi så vi blir frelst.
Rom 10,10

– Da tenker jeg at man må ikke bare si at man er kristen, men man må leve som en kristen. Jeg syns det er vanskelig noen ganger, men vet at det er veldig viktig. Hvis du har mange kristne venner, blir det fort sånn at du bare henger med. Du kan si at du er kristen, men gjør ikke noe mer ut av det. Men jeg tror det er viktig å vise at man er kristen, ikke bare gå på møter, men også fortelle det til andre.

Dagens lovsang 

Vil du ha flere tips til gode lovsanger? Sjekk ut iTrolesernes Lovsangsfavoritter på Spotify – og bidra gjerne hvis du savner en sang eller to der.

Har du spørsmål eller kommentarertil kveldens andakt? Bring it on i kommentarfeltet under her. 

Andaktsfilm: Bård Kristian Bøe
Ill.foto:  Fotolia
Lovsangsfilm fra UL: Torgeir Henden

Møteuke

iTromøteuka går over fem dager, fra mandag 7.3 til fredag 11.3. Hver kveld kl 19.30 publiseres en ny andakt, et vitensbyrd ogen sang.

Spørsmål vi vi prøve åfinne svar på i løpet av uka er; Hvorfor kristen? Hvem er jeg som kristen? Hva betyr det for meg og livet mitt at jeg er kristen? Hva vil Gud at jeg skal gjøre? Hvorfor skal jeg si det videre?

Andaktsholdere er to fine folk.Trygve Halsne er 22 år, bor i Oslo og studerer matte. Astrid Rydland Bjørke er 21år,bor i Bergen og studerer fysioterapi.

Har du spørsmål til andaktene kan du sende oss en mail på itro@nlm.no