Skjortegutten fra Larvik, bedre kjent som UL-festivalsjef Christian, er klar for UL

Skjortegutten fra Larvik, bedre kjent som UL-festivalsjef Christian, er klar for UL

iTro har snakket med den nye UL-festivalsjefens kone, Live. Bli bedre kjent med Christian!

Ung Landsmøte

En festival som forandrer!
Tema på årets UL er «Ja, vi elsker!»

Meld deg på her.

Hvem er han egentlig, han nye festivalsjefen? iTro har fått litt inside-informasjon fra UL-festivalsjef Christians kone, Live.

Så, hvem er Christian?  

Christian kommer fra «verdens fineste by hvor det aldri regner men bare er sol» ifølge han selv, nemlig Larvik. Jeg kan avkrefte denne påstanden, da jeg opptil flere ganger har opplevd regn i Larvik. 

Christian er vokst opp på Verningen bedehus, og reiste på SommerTreff på Drottningborg for å ligge på stranda og sole seg med kamerater (og ikke se på jenter). Skjortegutten (som jeg liker å kalle han) gikk på offentlig videregående skole og ikke internatskole, noe han også er veldig stolt av. Sine unike organisatoriske egenskaper som gjør at han fungerer så bra som festivalsjef har han fått fra sin far. 

Hverdagslivet

Live og Christian har vært gift i et år, et år der det har blitt masse UL-planlegging. De er begge rutinerte UL-deltagere og UL-ledere. 

Selv om det tar mye tid å planlegge årets største happening, er vi så heldige at vi begge brenner for UL og for at ungdommer skal få bli bedre kjent med Jesus. Da blir antall arbeidstimer, mangel på søvn og lite kvalitetstid sammen mindre viktig. Hadde han sittet dag og natt og planlagt verdensmesterskap i morellsteinspytting, ville jeg nok vært litt mer skeptisk.

Selv om UL-planleggingen har tatt en stor del av tiden det siste året, har paret også et liv utenom UL-bobla. De er begge studenter, og engasjert i menighetsarbeid i Oslo. 

For å være helt ærlig så er vi litt for glad i å ligge på sofaen og nyte både gode og dårlige serier, gjerne med litt god mat til. Når vi ikke gjør det, studerer Christian jus/rettslære på UiO, mens jeg utdanner meg til å bli lektor på UiO. 

I tillegg er vi engasjert som konfirmantledere i Manglerud kirke i Oslo gjennom UngTro-prosjektet til NLM ung. Det er spennende og veldig givende å få møte 50 konfirmanter hvor de fleste så vidt vet hvem Jesus er og hva han har gjort for oss. Vi er heldige som får lov å dele evangeliet og Jesu kjærlighet med dem. Også er vi veldig glad i å bruke tid i Misjonssalen Oslo, som vi anser som vår menighet. 

Skjortegutten

Live beskriver Christian som: – klok, varm (både psykisk og fysisk, Christian håper derfor at årets UL blir bittelitt kaldere enn fjorårets) og raus (særlig raus på å invitere venner på kaffe og drøs).

Hun kan også bekrefte at Christian har orden på sakene og er godt organisert. UL 2019 er dermed i trygge organisatoriske hender. 

Live kan også gi oss litt morsom informasjon om mannen som styrer showet under dette årets UL. 

Christian er kjent for å gå pent kledd, som regel alltid i skjorte. Det mange ikke vet er at med en gang han kommer hjem fra jobb eller lesesal, så tar han på seg joggebukse (ja, han eier faktisk opp til flere joggebukser!). Men han beholder skjorta på. Christians favorittavslapningsantrekk/outfit er derfor den mindre fine kombinasjonen av skjorte og joggebukse. Dette er dessverre et syn dere ikke får sett på UL, selv om jeg unner alle å se «chille-Christian» og ikke bare «festivalsjef-Christian». 

 

Ung Landsmøte

En festival som forandrer!
Tema på årets UL er «Ja, vi elsker!»

Meld deg på her.