Sommerkampanje!

Sommerkampanje!

Som en sommergave til deg selger vi nå iTro-kosedressen til 70 % rabatt!

UTSOLGT!

iTros moteeksperter er ikke i tvil: Sommeren 2012 blir kosedressens sommer! Ganske flaks for deg, for nå selges iTro-kosedressen til den latterlig lave prisen av 100 kroner! (Førpris: 300,-)

Perfekt for rolige innekvelder med film eller EM-kamp, longboarding, volleyball eller eksamen

iTro-kosedressen er  uten tvil verdens mest behagelige plagg. Den er russedrakta du kan gå med hele året! Og det finnes ikke noe bedre plagg enten du skal ha en rolig innekveld med film eller EM-kamp, om du skal longboarde eller spille volleyball i parken, eller om du skal lese til eller gjennomføre en eksamen. Den er også optimal for å få igjen varmen etter et sommerlig nattbad. (Rykter skal dessuten ha det til at den også er veldig god til hesteridning)

iTro-kosedressen er rett  og slett den beste sommergaven du kan kjøpe til deg selv, til en du er glad i, eller til en du ikke er glad i for den saks skyld. Kosedressen passer for absolutt alle.Hadde det ikke vært flott å se faren din lese morgenavisa på verandaen, iført en iTro-kosedress?

Bestill i dag, kos deg om noen dager!

Et visdomsord lyder/b> slik: "Det ikke er det man gjør man angrer på, men det man ikkegjør." Sjelden har nok dette visdomsordet passet bedre enn ved kjøp av iTro-kosedressen!

Bestill i dag, kos deg om noen dager!

Nå til 70 % rabatt, kun 100 kroner! (Før 300,-) 

Slik bestiller du:

Send bestilling med navn , adresse  og ønsket størrelse  tiliTro@nlm.no. (Finnes i Small og Medium, men de er store i størrelsen. Prisen erekskl. frakt)

UTSOLGT