Skater i verdensklassen til UL

Indra Kubon kommer fra Indonesia til Kongeparken for å dele liv, vitnesbyrd, og en evangeliserende livsstil.

UL

ULer NLM Ung sin sommerfestival for ungdom.

Årets tema: «2012»
Tidsrom: 31.juli- 4.august 2012

Sted: Kongeparken, Ålgård

Indra skater for volcom, har en egen nisjebutikk for skatere, og er en disippel av Jesus. Jeg tok en prat med Elin Austbø og Jon Kjetil Fossli for å høre litt mer om han og om hva det er han skal gjøre på UL.

Put down the drugs, come and give me a hug

Som kjent skater  i verdensklassen var der nok av festing og en utagerende livsstil. Indra forklarer selv at han levde langt borte ifra Gud. I 2009 mens han var ute å festet med vennene sine, endret alt seg. Grepet av budskapet på DJ-ens t-skjorte: «Put down the drugs, come and give me a hug», og et bilde av Jesus med åpne armer, sto indra stille på et diskotekgulv i et par timer.

Da kvelden var over ble Indra igjen for å snakke med DJen om Jesus og om tro. Indra forteller om et vendepunkt I livet. Han ble møtt av Gud. Historien videre er radikal og spennende. Det er dette Indra kommer til UL for å fortelle og vise, i ord og i gjerning.

– Indra ser de menneskene han prater med, han er seg selv og han er jordnær. Han brenner for å dele evangeliet gjennom de interessene og talentene man har, og å ære Gud med det, sier Jon Kjetil når jeg spør om hvordan Indra er.

Beeing a living testimony

I tillegg til  å holde et seminar sammen med Jon Kjetil, kommer han til å henge rundt for å mingle på UL området, og er nok klar for en prat! De som vil kan også være med Indra og leke seg i skateparken.

På seminaret «Beeing a living testimony» ønsker de å snakke om Kombinasjonen tro og idrett. De vil vitne om en livsstil hvor man er stolt over evangeliet og deler det gjennom alt, spesielt i de interessene og talentene man har.

Indra er fremdeles  i skatemiljøet, men nå snakker han om Jesus. Han inviterer folk både til kirka og til skateparken. Han har startet noe som heter Sunday Skate Ministry, for barn og ungdom I lokalmiljøet. Hver søndag samles ca 20 ungdommer til en samling med skating, bibel og bønn.

På UL, Onsdag kl 17:30 Skal Indra fortelle mer om sitt eget vitnesbyrd, og om hvordan du kan leve radikalt som disippel!

Har du ikke meldt deg på UL ennå? Det kan du gjøreher!

 

Ill.foto/foto:  James Calvin