Festival som forandrer

Festival som forandrer

Jeg var helt i ekstase på vei til UL i 2000. Jeg ble hekta. Velkommen til å bli hekta på UL du også!

UL

Gjermund Nordhus (28) er prosjektleder for UL, og jobber i NLM Ung.

UL er en kristen ungdomsfestival som arrangeres 31. juli – 4. august i Kongeparken, Ålgård.

Jeg var helt i ekstase på vei til UL i 2000. Endelig var jeg gammel nok til å reise på festivalen som skulle være «årets høydepunkt». Forventningene ble så til de grader innfridd! Det blir de fremdeles. Jeg er hekta.

I august er  det igjen tid for UL som årlig fører til at enkeltmennesker får en ny retning i livet, en ny start – og som på ny – eller for første gang blir møtt med Jesu kjærlighet.

Vi liker å tro at UL tilbyr noe for enhver smak

Vi som arrangerer  UL, drømmer og ber om at UL skal være en festival som forandrer. I tillegg til å ha det rått i fritidsparken, delta på aktiviteter, konserter, talkshow og digge campinglivet, ønsker vi å legge til rette for at du blir både inspirert og utfordret. Gjennom nye og gamle sanger, utfordrende forkynnelse og triggende seminar – lover vi påfyll og at du blir rusket tak i.

Årets tema er «2012». Vi gjør et stopp i historien og spør oss: Hva blir vår tids historie? Hvor er du på vei? Hvor er misjonsoppdraget på vei? Hvordan ser verden ut- og hva preger verden i 2012? Hvordan er mitt forhold til Gud?

Vi liker å  tro at UL tilbyr noe for enhver smak. Og frykter du å forsvinne i mengden på UL, er det en av flere gode grunner til å bli med i en smågruppe. Der kan du stille spørsmål, knytte vennskap og oppleve et «pust i bakken» i en ellers hektisk festivalhverdag.

Velkommen til å bli hekta på UL du også!

På årets UL  vil jeg trekke frem to highligths:

Konsert med verdenskjente Leeland fredagskveld, og verdenshistoriens første live innspilling av lovsangsplate fra UL torsdagskveld. Du er herved invitert til å bli med å synge inn «Live lovsang fra UL». Dette blir en uforglemmelig kveld som du ikke kan gå glipp av!

Mange ansatte og  en hel haug med frivillige gir alt hele våren for at du skal få oppleve UL som årets høydepunkt i trygge rammer.

Velkommen til å bli hekta på UL du også!

Ikke meldt deg på UL?Meld deg påi dag! :)

Foto: