Derfor!

Derfor!

- Vi mener at absolutt alle mennesker fortjener å bli invitert til himmelen – og til et liv sammen med Jesus allerede her, skriver Hans Kristian Skaar.

Leder

Hans Kristian Skaar er leder av NLM ung. NLM ung er misjonsorganisasjonen som bl.a. driver iTro og arrangerer UL hvert år.

For et par uker siden fantNLM ungs landsmøtested.Jeg må innrømme at jeg digga å være der – digga å se en ny generasjon ta ordet – digga å lytte til engasjementet for at enda flere skal få høre gode nyheter – digga å få søke og tilbe Gud sammen med noen som brenner for det samme som meg – og digga å bli utfordra av Guds ord og folk som er sykt mye mer radikale enn meg.

Les også: Boblesprekking vedtatt

Uansett hvem du er – vil han at du skal bli frelst og lære sannheten å kjenne

NLM ung (og dermed også iTro) ønsker å være en organisasjon som går så langt ut, i Norge og verden, som mulig – for å lede mennesker så nær Jesus som mulig. På dette første landsmøtet hadde vi særlig fokus på oppdraget med å gå enda lenger ut for å gjøre Jesus kjent. Eksistensgrunnlaget til NLM ung er at vi mener at absolutt alle mennesker fortjener å bli invitert til himmelen – og til et liv sammen med Jesus allerede her.

Ikke fordi du er en flittig forbruker av L’Oreal-hårpleieprodukter (‘Because you’re worth it’) , men fordi det er en som har lært oss at han bryr seg om deg, at han vil tilgi deg, bære byrdene dine, gi deg hvile – og fred – og ny kraft, og at han elsker deg så høyt at han ikke vil at du skal gå fortapt, men ha evig liv. Uansett hvem du er – vil han at du skal bli frelst og lære sannheten å kjenne.

Vi ønsker, sammen med deg, å lære Jesus å kjenne og gjøre ham kjent!

Dette vet vi som er kristne, og det var ikke meningen at vi skulle holde det for oss selv. Derfor ønsker NLM ung å være en organisasjon som har et særlig fokus på de områdene hvor mange barn og unge ikke får høre evangeliet.

Derfor sender vi i NLM ung unge mennesker ut til tjeneste i nord-Afrika og sentral-Asia eller Helgeland, Bodø og Oslo øst. Derfor har Gud kalt deg til å være med på verdens største oppdrag: Gå derfor…! Men du var aldri kalt til å gjøre det alene. Derfor finnes NLM ung (og derfor inviterer vi deg til å bli med). Vi ønsker, sammen med deg, å lære Jesus å kjenne og gjøre ham kjent!

Foto: Bård Kristian Bøe