UL er i gang

UL er i gang

Årets UL er i gang, og både iTro-journalister og UL-ledere har tro på at store ting kan skje denne uka.

UL 2012

UL 2012arrangeres denne ukai Kongeparken i Ålgård.

Malene Holmaas Bjørgaas og John Olav Selstø er iTros journalister denne uka, ogkommer til å følge UL på nært hold og legge ut UL-saker om det som skjer.

Det har allerede begynt åstrømme inn med deltagere til UL i kongeparken. Sommerens høydepunkt er for mange unge nettopp denne uka på Ålgård, og alt ligger nå til rette for en strålende festival.

Jeg forventer å få et møte med Gud, ogjeg harforventninger til smågruppene

Amfiet, hvor møter  og konserter avholdes, er ferdig rigget. Festivalhallen, med matutsalg og ulike stands er på plass. Og ellers det som måtte være av tilrettelegging for et bra UL er unnagjort. Mange av de nærmere 600 lederne og funksjonærene ankom allerede mandag ettermiddag og er nå på plass og klare for å ta imot deltakerne som kommer utover tirsdagen.

Jeg hørte med Hans Jakob Moldekleiv, som skal være smågruppeleder, om hvilke forventninger han hadde til årets UL. "Jeg forventer å få et møte med Gud, og som leder har jeg forventninger til smågruppene, at det blir et godt fellesskap hvor deltakerne får se Gud gjennom bibeltimene, og at jeg får være med å peke på Jesus."

– Hva har UL betydd for deg som deltaker?
– "UL har betydd veldig mye for meg som deltaker. Sommeren pleier å være en sånn tørr periode, men så kommer UL på slutten og girer deg opp, du møter mange andre kristne og det er veldig god forkynnelse." Hvorfor gidder du å sette av en hel uke til å være leder? "For å gi tilbake det jeg har fått. Det er folk som har giddet å gi uker for meg, og jeg syns jeg burde klare det selv. Og det betyr noe for meg å peke på Jesus til andre."

UL-kveldsmøtene streames direkte her på iTro

Personlig har jeg  store forventninger til UL 2012, og tror det vil leve opp til sitt mål om å være en "festival som forandrer". Jeg tror og håper det vil kunne være en uke hvor man kan ha det gøy på de ulike aktivitetene som tilbys og konsertene som er satt opp. Men også et UL hvor man kan få svar på ting man lurer på gjennom seminarer og samtaler, og ikke minst få et møte med Gud gjennom bibeltimer og kveldsmøter.

UL 2012 braker for alvor løs med åpningsshow i kveld 18.30, og kveldsmøtet kl 20.00 streames direkte her på iTro (klikk på boksen øverst til høyre).

Velkommen skal du være!