-Vi får alle frihet til å velge hvem vi vil følge

-Vi får alle frihet til å velge hvem vi vil følge

Dette sier Regine Mork som var på Vision Tryggheim.

Aktuelt

I regi av NLM ung har det i 2016 blitt arrangert Vision på ni forskjellige skoler i NLM.

Sist helg ble det arrangert Vision på Tryggheim vgs på Nærbø.

Oppsummert kan man si at Vision er en langhelg fullstappet med møter, seminarer, aktiviteter og underholdning. Teamene ankommer skolen på torsdag og arrangerer kveldsmøter, bibeltimer, seminarer, en hel del aktiviteter og henger med elevene før de drar hjem igjen på søndag formiddag.

Stort Vision-team

På Tryggheim var vi et forholdsvis stort Vision-team på 20 stk som hadde satt av helga for å være med elevene på Tryggheim. Tre av disse kom kjørende fra Oslo, mens resten av teamet hører hjemme i Salem sin ungdomsforsamling i Stavanger. Blant disse var det også mange tidligere Tryggheim-elever som fikk gleden av å komme tilbake til skolen igjen. Jeg synes det var kjekt at vi fikk med så mange ledere fra forsamlingen, og at vi fikk bruke denne muligheten til å få en tjeneste ut fra menigheten også; noen fikk gjerne også prøve seg på litt nye oppgaver, noe de mestret med glans.

Angrer ikke

Jeg snakket med Regine Mork som går 1. året på Helse- og oppvekstfag på Tryggheim. Hun forteller at hun synes det har vært en super helg.
– Det ble mye latter og moro, sier hun.
Hun hadde hørt om Vision før, men aldri vært på det selv.
– Det var godt reklamert og mye gøy som stod på programmet. Dette økte nysgjerrigheten, og gjorde at jeg ville komme. Jeg angrer ikke.

Regine Mork

 


Himla seint med Thingbø og Kleppa

Når jeg spør om hva som var det beste med helga trekker hun fram de gode møtene, og ikke minst det rykende ferske talkshow-konseptet Himla seint med Thingbø og Kleppa.
– Det er noe jeg ikke kommer til å glemme med det første, sier hun.

Frihet til å velge

Temaet for Vision Tryggheim var «Frihet». Regine mener dette er et viktig tema i dagens samfunn.
– Det gjorde det klart og tydelig at vi alle får frihet til å velge hvem vi vil følge, og hvor vi vil tilbringe evigheten. Det er et viktig budskap som vi bør formidle videre. Jeg synes det er viktig å få frem budskapet om at Jesus åpnet himmelveien for de som tror på Ham.

Bønnevandring

– Er det noe spesielt du tar med deg videre etter Vision?
– Ja! Det jeg kommer til å ta med meg videre er hvordan dere lederne møtte folkene. Dere var ivrige til å hilse på alle og var inkluderende mot alle. Det var også en flott bønnevandring og forbønn som var for alle. Og ikke minst budskapet om at Gud elsker oss og døde på korset for akkurat deg og meg. Korset viser oss hvor verdifulle vi er for Gud.

Takknemlig tjeneste

Det å få være med i et Vision-team er en fantastisk gøy og takknemlig tjeneste. Det har vært et privilegium å få være sammen med, og bli bedre kjent med elevene på Tryggheim denne helga. Det har også vært fint å få være med i et team hvor alle lederne er så engasjerte og fokuserte, og hvor alle utfører sin oppgave på en så god måte; et team hvor alle har det samme målet for helga, nemlig å få vise litt mer av hvem Jesus er gjennom møter, seminarer, aktiviteter og samtaler.

Eirin Lillebø

Aktuelt

I regi av NLM ung har det i 2016 blitt arrangert Vision på ni forskjellige skoler i NLM.

Sist helg ble det arrangert Vision på Tryggheim vgs på Nærbø.