The Bible Project

The Bible Project

The Bible Project er en fantastisk ressurs for deg og din bibellesning.

Tema

Tema på iTro i oktober er «Basic»

Hvis du har vært inne på iTros nettsider denne måneden, har du kanskje fått med deg at månedens tema er «basic».

I den anledning har iTro-redaksjonen ønske om å anbefale noe som kalles for «The Bible Project».

Hva er The Bible Project?

The Bible Project er et animasjonsstudio som produserer animerte videoer, podcaster og studieguider av bibelhistorien, bibelske temaer og bibelske ord. De forsøker å gjøre bibelhistorien tilgjengelig for alle, uansett hvor de måtte befinne seg.

På deres youtube-kanal kan du finne videoserier som tar for seg bibelske bøker, videoserier som går i dybden på bibelske uttrykk som «Guds rike» eller «Loven», og videoserier om bibelske ord som «kjærlighet». De fleste av disse videoene varer rundt fem minutter. Disse fem minuttene er stappfulle av bibelsk visdom, pakket inn i flotte animasjoner.

Til all slags bruk

The Bible Project fungerer ypperlig i bibelgrupper, i fellesskap med kristne og ikke-kristne, og til eget privat bruk. Her finner du stoff fra både Det gamle- og Det nye testamentet, forklart på en enkel og forståelig måte, uten at dybden i budskapet forsvinner.

NB! De har også en Read Scripture-app som anbefales. Her er det lagt opp til at man skal lese gjennom hele Bibelen i løpet av et år, i kombinasjon med at man ser The Bible Projects animerte videoer.

Tema

Tema på iTro i oktober er «Basic»