Slik arrangerer du det perfekte juleverksted

Slik arrangerer du det perfekte juleverksted

Leken julehygge for deg og hele din vennegjeng!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

Det er noe herlig julete ved kombinasjonen 50-tallsmusikk, kollektiv kakepynting, glitterlim på farget papp og overspising av klementiner.

Juleverkstedet er allerede en anerkjent folkefavoritt, men er det din drøm å hoste en førjulskveld av både sanselig og gastronomisk perfeksjon, bør du ta en nærmere titt på disse enkle tipsene.

Forarbeidet

Forarbeidet er det viktigste du gjør. Nat King Cole spilte ikke inn sin all time Christmas favourite; ”The Christmas Song” på one take, og du skjønner hva jeg mener – det perfekte juleverkstedet krever perfekte elementer!

Først må du naturligvis bestemme deg for hva slags juleverksted du ønsker å arrangere. Fullt hus, melisstøv og pepperkakemaraton, eller er du kanskje av typen som heller vil tone det hele ned med bare noen få utvalgte gjester, rolig julemusikk i bakgrunnen og langsom koking av fløtekarameller, samtidig som dere i ro og mak skriver hvert deres julekort?

Gjester og ingredienser

Når du har bestemt deg for dette, er det neste og kanskje aller mest påtrengende – gjestene. Inviter en gjeng med hyggelige venner, som i likhet med deg ELSKER julen og alt den har å by på.

Videre må du samle sammen de viktigste ingrediensene. Jeg snakker selvsagt om julelisten på Spotify, et ustanselig tilløp til klementiner, billige pepperkaker og julebrus, julehobbyartikler, og selvsagt: pepperkakedeig, melis, nonstop og seigmenn. Du kan eventuelt overraske alle med ingredienser til en annen uventet og spennende julesøtsak.

De mest verdifulle tipsene

Når dagen omsider står for tur, er alt som gjenstår å gjennomføre drømmekvelden. Du har alt du trenger, men føler du likevel at det ikke er nok? At juleverkstedet kunne trengt en oppgradering?

Nå kommer kanskje de aller mest verdifulle tipsene. Enhver skøyer med tilgang på husrom og et spotifyabonnement kan arrangere et juleverksted, men hvordan avansere fra «Jolly Christmas» til «Christmas miracle»? Jo, velg deg en av juleverkstedpakkene nedenfor:

1. Partyleker og julebakst

Denne pakken er for den lekne. Her kombineres verkstedglede med julealias og julequiz. Leker og moro for hele gjengen. Det er enkelt. Du binder alle eksisterende partyleker med ordet ”jule-”, og det er allerede en slager.

2. Christmas party with a twist

Denne pakken innebærer en fusion av elegantkledde gjester, pepperkakepynting (naturligvis) og juleribbe («Oh, Mama! It´s too much»). Kanskje ikke det tradisjonelle juleverkstedet, men det vil uten tvil være en gledelig juleoverraskelse for dine venner.

3. Juleverksted med påfølgende julefilm og sofakos

Pakken for deg som trives best i den avslappede atmosfære. Etter å ha laget og pyntet pepperkaker av enorme dimensjoner, avsluttes det hele med en nydelig julefilm, prøvesmaking av søtsakene og laxation devine i sofakroken.

PS. Ingen ser at du har på deg onepiece under juleforkledet!

4. Vi synger julen inn med sukkersjokk

Denne pakken taler for seg selv. Avslutt dagen med en deilig sangstund, gjerne flerstemt og harmonisk, men kan også være helfalsk og fortærende stygg. Julemusikk er for alle!

Lykke til!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.