Lincoln Brewster - God of the Impossible

Levende lovsang fra musikkpastor og rockestjerne!

Hørt

Artist: Lincoln Brewster
Album: God of the Impossible
Sjanger: Lovsang
Integrity Music – 2018 

Lincoln Brewster, pastor og lovsangsleder, slapp nytt album for kun et par dager siden. Han har gitt ut flere plater tidligere, alle med rocka preg. Han er en stødig gitarist, som brenner for at vår generasjon skal oppdage mer av dybden av det å lovprise Gud.

Sommeren er reddet!

Er du en som liker uptempo lovsang, gode tekster og rå gitarspilling? Da kan jeg allerede nå fortelle deg at sommeren er reddet. Dette blir for flere (meg inkludert) et album som vil spilles på repeat gjennom sommeren.

Lincoln har tidligere har lagt stor vekt på gitarsoloer og rock. Dette albumet er kanskje litt mer variert og kan dermed nå et bredere publikum. Elsker du Lincolns gitarstil finner fortsatt mange godbiter, et eksempel er sangen «Deep Down.» I tillegg finnes flere mer klassiske lovsangslåter, som «No One Like Our God,» og «Have It All» og låter som er mer funky, som «Your Love is Amazing.»

Gud er med gjennom alt

Det er ingen tvil om at dette er et album med klare Jesustekster. De kommer nok enda bedre frem i de akustiske versjonene mot slutten av albumet. Her hører man også mer av Lincolns stemme og klang, som egentlig er ganske fin. Han har også noen særegenheter i stemmen som man etter hvert begynner å like. Han er ikke lenger bare en gitarist som kan synge, han er virkelig en artist. 

I live by faith, and not by sight – sometimes miracles take time. 

Tekstene reflekterer både gleder og sorger vi møter i kristenlivet. Vi finner en ærlighet som gir helhet og gjenkjennelse hos oss som lytter. Med så enkle og ærlige tekster, skjønner man raskt at dette er skrevet av noen som selv har fått oppleve Jesu store kjærlighet. Kanskje kan sangene også hjelpe oss til å rette blikket mot ham. 

Min innholdsmessige favoritt på dette albumet er «While I Wait,» som sitatet tidligere er hentet fra. Tema for albumet er Guds storhet, og at han er en Gud som ser oss og elsker oss. «While I Wait» handler om at noen ganger føles Gud langt borte, og man føler at man ikke får bønnesvar eller den hjelpen man trenger. Da kan vi likevel stole på Guds trofasthet, noen ganger skjer mirakler gradvis.  

 

Selv om det kanskje blir litt mainstream for enkelte, med beats som av og til minner litt om Bieber, er dette et solid album. Det er fengende, innholdsrikt og utfordrende. Lincoln er enda et eksempel på en artist som Gud virkelig arbeider gjennom – for å gi oss trøst, oppmuntring og livsglede. Kort oppsummert er dette et album som du bør legge til på sommerspillelista di med en gang! 

Hørt

Artist: Lincoln Brewster
Album: God of the Impossible
Sjanger: Lovsang
Integrity Music – 2018