Den perfekte kristne sommerlista på en Spotify nær deg

Den perfekte kristne sommerlista på en Spotify nær deg

Se for deg roadtrip med vennegjengen eller sene sommerkvelder ved havet. Denne lista passer til alle sommerens aktiviteter.

Hørt

iTro ønsker deg en skikkelig god sommer, og har dermed satt sammen en spilleliste med mange gode kristne sommerlåter på Spotify.

Våren har bydd på utallige temperaturrekorder, og det har vært like varmt i Norge som i Afrika. I en slik ørkenvarme trenger man forfriskninger som is, en kald cola og vannmelon. Men hvorfor ikke toppe det hele med å sette på vår nyeste spilleliste på høyttaleranlegget?

Sett den på her, og følg gjerne lista så du alltid har den med deg:

Ny kristen musikk

Jeg vil nok betegne meg selv som relativt oppdatert på hva som finnes på det kristne musikkmarkedet i dag. Som oftest når jeg setter på en spilleliste, konfronterer folk meg med: «Du hører jo bare på sånn ukjent kristen musikk ingen har hørt!» Det stemmer nok. Men for å unngå dette i for stor grad denne gangen, fikk jeg heldigvis også litt musikktips fra våre følgere på Instagram. 

For med over 150 artister og 230 sanger er det ikke rart at det trolig vil være noe nytt på denne lista også. I tillegg har de fleste låtene kommet i løpet av det siste året, selv om vi også har med noen gamle slagere. Med andre ord er det en gyllen mulighet til å sjekke ut det kristne musikkmarkedet, og kanskje få seg en ny favorittlåt. Sjangrene på lista inkluderer nemlig alt fra lovsanger til tropical house.

Spillelistekriterier

Akkurat som bøkene og brevene i det nye testamentet måtte bestå visse kriterier for å bli en del av kanondannelsen i Bibelen, så har også sangene i denne lista gått gjennom visse kriterier:

1. Må være en kristen sang/av en kristen artist.
2. Sangen må kunne høres på mens du lener deg ned i en strandstol med en kald brus i hånda og nyter saltvannslukta fra havet.
3. Sangen må ha litt feelgood-tendenser eller rolig gitarfingerspill med flotte tekster.
Med forbehold om noen unntak.

Nå ønsker vi i iTro deg en fantastisk sommer videre, hvor Jesus får mye fokus. Dermed vil vi også tipse om at denne lista kan brukes til litt åndelig input, og den kan gjerne settes på i bilen på vei til kristne festivaler og leirer.

Vi har flere spillelister også!

Hvis du kommer deg igjennom hele lista i sommer, så har vi faktisk to andre relativt nylagde lister du kan følge!

Her har vi en treningsliste proppa full med kristen musikk med masse fart i og motiverende budskap på lange løpeturer eller pumping på styrkerommet.

Selv om de fleste av oss også skulle ønske sommeren varte for evig, så må dessverre sandvolley og tæning til slutt vike for skolebenken og timevis på lesesalen. Heldigvis har vi en liste for det også, så hvorfor ikke bare følge den med en gang? Da er du forberedt når skoleklokkene ringer inn i høst.

 

Hørt

iTro ønsker deg en skikkelig god sommer, og har dermed satt sammen en spilleliste med mange gode kristne sommerlåter på Spotify.